Viewed 54 times 1 Answers
0
من برای تمکن یه راهنمایی میخواستم من حدود ۷۰۰ میلیون باید ارائه بدم و الان ۳۰۰ میلیون توو حساب هست بقیش رو میخوام از فروش ماشین و طلا بعد از آمدن ویزا تامین کنم به نظرتون مابقی مبلغ رو قرض کنم بذارم توو حساب یا میتونم فروش چیزهایی که دارم رو قید کنم ؟
2021-09-23 09:28:00 Canada ویزا #فروش ماشین
1 Reply
پول رو قرض کنید و به حساب بزارید.معیار بررسی آفیسر مبلغ موجود توی نامه تمکن هست.
2021-09-23 10:54:00

Similar Question:
#فروش ماشین

میبخشید من برای بحث مالی میخوام تمکن ۱روزه بگیریم با این توجیح که ایران ارزش پولش مدام در حال تغییره و من پولم رو ماشین و ملک خریدم من باید ۱میلیارد پول بزارم ۷۵۰ تومنش رو میخوام سند فروش ماشین رو بزارم ۲۵۰ تومنش هم بگم اون ملکی که ۶ ماه پیش خریدم رو دادم اجاره و این پول رهن هستش حالا میخوام بدونم اینکه پول از رهن یا اجاره ست بد نیست؟ ولی در کنار سه تا سند خونه دارم که میخوام بزارم
2021-09-22 04:06:00 #Canada [فروش ماشین] ویزا

، ما بار قبل یه قولنامه فروش ماشین به عنوان سورس پولمون قرار دادیم اگر اینبار سورس پول چیز دیگه ای بزاریم و از سند ماشینمون به عنوان تای استفاده کنیم به نظرتون به مشکل میخوریم؟ مدارکمون با سابمیت قبلی چک میشن؟
2021-10-03 07:26:00 #Canada [به عنوان تای] ویزا

میبخشید من برای تمکن میخوام سورس پولم رو قولنامه فروش ماشینو بزارم با فاکتور فروش طلا جمعا میشه ۹۰۰ تومن ولی ماشین به نام همسرمه و من اپلیکنت اصلی ام الان این پولا به حساب کدوممون باید واریز بشه؟ اشکالی نداره پول ماشین به حساب من ریخته بشه؟
2021-10-09 00:37:00 #Canada [فروش ماشین] ویزا

من برای تحصیلی خودم و ورک پرمیت همسرم دیروز سابمیت کردم، نامه بایومتری من امروز صبح اومد ولی برای همسرم نیومده، مگه با هم نمیفرستن نامه ها رو؟
2021-08-29 09:15:00 #Canada

من برای تمکن ۲۰۰ تومن یک ماهه توی حسابم گذاشتم نمیدونم منبع رو چی معرفی کنم چون اساسا مدرکی هم ندارم الان برای من مشکلی پیش میاد؟ توی کاورلتر نوشتم این پول رو پدرم برام گذاشته
2021-09-05 03:25:00 #Canada

سر بحث تمکن بارها بحث شده اگه کسی میگه باید پول باشه باید ۴ تا ۶ ماهه باشه باید... که نباید بیاد هی توضیح بده و شمارو توجیح کنه فقط داره راهنمایی میکنه اینکه افیسر میفهمه یا نمیفهمه؟ اینکه شرایط کشور ما و ارزش پول ما اینجوریه ربطی به افیسر نداره شما در نظر بگیر پروندتون مثلا بره اتاوا چرا باید افیسر اونجا بفهمه که ما طلا تو خونه داریم؟؟؟ چطوری؟؟؟ پس سعی کنید تا جایی که از دستتون بر میاد افیسر رو توجیح کنید.. بله بودن کسایی که با تمکن یه روزه هم پاس شدن ولی ایا شرایطتون دقیقا مثل همه رنک دانشگاه
2021-09-12 12:02:00 #Canada

لطفا یه راهنمایی میکنین؟ من تو فرم ۱۲۹۴ یه اشتباهی کردم و تو قسمت funds available فقط همون فاندی که استادم بهم میده رو نوشتم البته تو فایل مالی موجودی و گردش حسابم رو گذاشتم و نوشتم که یکی از سورس های مالیم saving خودم هست الان لاید چیکار کنم؟وبفرم بزنم؟ دکترا فول فاند هستم.
2021-09-23 00:30:00 #Canada

ی راهنمایی میخواستم ازانی ک تجربه دارن واسه استادی پلن چ مواردی رو باید بیارم؟ منظورم اینه ک ب چ مواردی باید بپردازم ک جامع باشه مرسی
2021-09-05 12:41:00 #Canada

کسی از خارج از ایران برای ویزاهای کانادا اقدام کردند یک کمکی از کسانی ک تجربه دارن میخواستم من و همسرم حدود ۳ سال در تایلند با ویزا و اجازه کار معتبر مشغول ب کار هستیم و تا جولای ۲۰۲۲ این اعتبار رو داریم و همچنین اجاره نامه خونه ک سال آینده داریم اینجا واکسینه هم شدیم هردو با آسترازنکا ۱ امکان گرفتن ویزای توریسی از سفارت کانادا در بانکوک تایلند هست؟ ۲ در صورت اینکه ریجکت بشیم ممکنه امتیاز منفی برامون باشه؟ ۳ این ریسک ارزش رو داره ک ما بتونیم ویزامون رو از اینجا راحت تر بگیریم؟ ممنون از پاسخگوی
2021-09-16 02:14:00 #Canada

روز همگي خوش يه سوال من حدود دو هفتس درگير ثبت نام پسرم در مدرسه پابليك هستم هنوز موفق نشدم ثبت نام كنم هر روز تماس ميگيريم ميگن منتظر بمونيد تماس ميگيريم براي ثبت نام بياين دو روز مدارس شروع شدن و ما هنوز بلاتكليف?? كسي ميدونه چيكار بايد بكنيم؟ Georges vanier secondary school اين مدرسه?
2021-09-10 12:26:00 #Canada